Mengenai Kami

Three A Creation telah ditubuhkan pada 1988 dan memulakan perniagaan di Wisma Zelan Bandar Tun Razak, Kuala Lumpur di mana perniagaan utama adalah Penerbitan dan Percetakan, Fotografi, Media Elektronik, Audio Visual, Bill Board serta rakaman. Three A Creation juga memegang lesen status Kontraktor Bumiputra yang berdaftar dengan Kementerian Kewangan Malaysia(KKM).

Perniagaan utama Three A Creation ialah penerbitan dan percetakan majalah sekolah serta rakaman fotografi. Visi dan matlamat utama syarikat adalah memastikan produk yang dikeluarkan menjadi "Paling terbaik diantara yang terbaik kerana dengan kepakaran kami segala impian akan menjadi kenyataan".
Syarikat Three A Creation semakin berkembang maju dalam penubuhannya dan telah berjaya membuka cawangannya yang pertama iaitu kilang percetakan yang terletak di Taman Perindustrian Bukit Serdang pada Mei 2007. Ini menjadikan keazaman bertukar menjadi keyakinan yang teguh dalam arena percetakan majalah sekolah bagi menguasai bidang penerbitan buku majalah yang berkualiti.

Atas dasar itu juga bagi memuaskan hati kesemua pelanggan melalui hasil penerbitan majalah, pihak syarikat Three A Creation sendiri turut terlibat dalam membuat rakaman fotografi gambar berkumpulan di sekolah bagi mendapat hasil foto yang terbaik untuk dimuatkan di dalam majalah sekolah, yang mana syarikat menpunyai jurufoto yang pengalaman lebih 20 tahun di dalam bidang rakaman fotografi. Syarikat Three A Creation juga memberi nasihat serta khidmat dalam rekabentuk grafik yang menarik di dalam majalah bagi memastikan setiap pengeluaran majalah itu lebih bermutu dan disukai oleh pembacanya.

Oleh itu, segala rintangan pahit manis yang diterima sepanjang syarikat beroperasi tidak mematahkan semangat warga Three A Creation kerana tanpa usaha keras syarikat ini tidak akan berjaya mencapai kejayaan dari dahulu sehingga sekarang. Motto kami agar syarikat terus berdaya-saing dan maju dengan sokongan para pelanggan yang tidak jemu-jemu menyokong kami.